Χώρος Εργασίας και Ορθή Χρήση

Post Reply
Administrator
Site Admin
Posts: 12
Joined: Wed Nov 09, 2016 9:28 pm

Χώρος Εργασίας και Ορθή Χρήση

Post by Administrator » Mon Nov 14, 2016 7:59 pm

Το Πλάνο κρατήσεων είναι η καρδιά των επιχειρήσεων του εκάστοτε καταλύματος. Όλες οι κρατήσεις εμφανίζονται σε ένα εύκολο διαδραστικό Πλάνο με ζωντανή ροή καθιστώντας το γραφείο σας πιο εύχρηστο και αποτελεσματικό.
Plano1.jpg
Plano1.jpg (31.98 KiB) Viewed 34305 times

Για σας διευκολύνουμε χωρίσαμε το πλάνο σε τρεις τομείς τους Α,Β και Γ.

Ø Ο τομέας Α περιέχει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για οποιαδήποτε κράτηση στο πλάνο. Από Νέα Κράτηση, Μεταφορά Δωματίου έως και προβολή του Παραστατικού. Επίσης μπορείτε εύκολα να μεταβείτε στο πλάνο σας στον επόμενο μήνα, Έτος κτλ.
Έχουμε προσθέσει και μια λειτουργία εύκολης πρόσβασης Διαθεσιμότητας, στην οποία αρκεί να ορίσετε μια πιθανή ημερομηνία που αναζητάει πελάτης σας και να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα ελευθέρα δωμάτια σας καθώς και τις τιμές τους,

Ø Ο τομέας Β είναι η καρδία της Επιχείρησης σας. Εμφανίζει όλες τις κρατήσεις που υπάρχουν, για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και σε ζωντανή ροή. Οποίες αλλαγές πραγματοποιούνται εμφανίζονται απευθείας.

Ø Ο τομέας Γ σας δίνει την δυνατότητα να μεταβείτε γρήγορα στο πλάνο σε επιλεγμένους μήνες, καθώς και μία γρήγορα όψη με τα στοιχεία του πελάτη. Επίσης στο δεξί μέρος περιέχει μια κλειδαριά η οποία ξεκλειδώνει το πλάνο έτσι ώστε να μπορέσετε να τροποποιήσετε τις μέρες μιας κράτησης απλά σύροντας με το ποντίκι στο κάτω δεξί μέρος μιας κράτησης. Υπάρχουν αλλά δυο εικονίδια, το πρώτο σας δίνει μια ερμηνεία χρωμάτων των κρατήσεων και το μεσαίο είναι για μεγέθυνση, σμίκρυνση και αυτόματη στοίχιση του πλάνου στην οθόνη σας.

Post Reply